TVM hoofdsponsor van de BedrijfsautoRAI 2012 en de chauffeursdag op zaterdag 21 april 2012

donderdag 15 maart 2012

TVM verzekeringen is een gespecialiseerde Europese logistieke en mobiliteitsverzekeraar met toonaangevende producten en diensten. Opgericht door en voor ondernemers, weet TVM als geen ander wat de transportsector 'beweegt'.  Daarom is TVM verzekeringen ook weer hoofdsponsor van de BedrijfsautoRAI 2012.

TVM lounge
Op de TVM stand is iedereen welkom. In een informele sfeer kunnen klanten en niet klanten zich laten informeren over de vele producten en diensten van TVM verzekeringen. De TVM lounge is ook een informeel ontmoetingspunt voor de mobiliteits- en logistieke sector.

TVM preventieprijs
Als betrokken verzekeraar denkt TVM ook graag mee over  het actief voorkomen van schade aan mens en materieel. Daarom wordt tijdens de BedrijfsautoRAI 2012 de TVM preventieprijs uitgereikt. De TVM preventieprijs is in het leven geroepen om het voorkomen van schade en het managen van risico’s extra onder de aandacht te brengen. Een deskundige jury beoordeelt welke Nederlandse onderneming dit het beste doet.

Dagelijkse interviews met prominente gasten
Iedere dag is er tussen 15.00  en 17.00  uur een speciale gast. Zo zullen o.a. de wereldkampioenen Ireen Wüst en Sven Kramer  aanwezig zijn voor een ‘meet & greet’. Ook de coureurs van het XDakar Team vertellen over hun ervaringen tijdens de Dakarrally 2012 in Argentinië.

TVM chauffeursdag op zaterdag 21 april
Tijdens de chauffeursdag op zaterdag 21 april staat het volledige programma in het teken van de chauffeur. Op het buitenterrein zijn de originele trucks van het XDakar team  te bewonderen en de Overkoepelende Stichting Chauffeursverenigingen (OSC) organiseert vakbekwaamheids wedstrijden.   

 

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.