SON actueel + NNS actueel = TVM scheepvaart

De TVM scheepvaart is het nieuwe magazine voor de leden van de afdeling Beroepsvaart.

vrijdag 11 november 2016

Sinds 2014 geven SON scheepsverzekeringen en Noord Nederland schepenverzekering twee keer per jaar het magazine SON actueel / Noord Nederland actueel uit, dat wordt toegezonden aan de leden in de afdeling Beroepsvaart.

Omdat beide labels nu (gaan) werken onder de naam TVM verzekeringen, afdeling scheepvaart, is ook de naam van het magazine veranderd. Dit heet vanaf nu TVM scheepvaart.
Omstreeks 12 november wordt de eerste TVM scheepvaart bij de leden bezorgd.

In deze uitgave wordt onder meer aandacht besteed aan de samenvoeging van SON met Noord Nederland en een kennismaking met enkele medewerkers van de afdeling scheepvaart. En natuurlijk hopen we dat u ook de andere artikelen met plezier zult lezen.

Omdat er op dit moment ook aan de verzekerden in de afdeling pleziervaart genoeg te vertellen is over de veranderingen, is deze keer een ook aparte pleziervaartversie van de TVM scheepvaart gemaakt. Ook in de pleziervaartversie maakt u kennis met enkele medewerkers van de afdeling scheepvaart.

Normaalgesproken wordt de TVM scheepvaart alleen toegestuurd aan de leden in de afdeling Beroepsvaart. Wilt u als pleziervaartverzekerde het magazine ook graag blijven ontvangen? Geeft u dit dan door via +31 (0)528 29 27 50 of pleziervaart@tvm.nl, dan ontvangt u voortaan twee keer per jaar het magazine.

Heeft u de TVM scheepvaart (nog) niet ontvangen? Via de link hieronder kunt u beide versies inzien.

Bekijk TVM scheepvaart