Laat uw stem horen!

Op woensdag 18 maart is de ledenbijeenkomst van de Coöperatie TVM.

dinsdag 24 februari 2015

Op woensdag 18 maart komen de leden van de Coöperatie TVM bij elkaar in Hart van Holland in Nijkerk. Naast de Afdelingsvergadering op deze dag, staat ook de dialoog met de leden centraal tijdens de Tafel van TVM.

Afdelingsvergadering

De Afdelingsvergadering Wegvervoer, warehousing en automotive start om 14.00 uur. Arjan Bos (voorzitter Bestuur) geeft een toelichting op de ontwikkelingen binnen TVM verzekeringen. Aansluitend worden de Leden van de Ledenraad benoemd. U kunt hier uw stem over uitbrengen.

De Tafel van TVM

Aan de Tafel van TVM praten we met Ruud Hendriks (mede-oprichter Startupbootcamp) en Arjan Bos over waarom innovatie belangrijk is voor de transportsector. Marijke Roskam, bekend van BNR en N-Channel, is de presentatrice van de Tafel van TVM. Verder wordt de toekomstvisie van transport besproken aan tafel.
Hoe ziet transport eruit over vijftig jaar? Inzet van slimme software, apps, duurzaam vervoer en vernieuwende producten zorgen ervoor dat er meer winst te behalen is. Ter inspiratie nodigen we daarom jonge, innovatieve ondernemers uit. Zij zullen in vijf minuten hun visie en strategie op nieuwe ontwikkelingen binnen de transportsector presenteren.

Wilt u de ledenbijeenkomst bijwonen?

U kunt zich nog aanmelden voor vrijdag 27 februari via www.tvm.nl/tafelvantvm. Gebruik hiervoor de inlogcode en wachtwoord op uw uitnodiging.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met Marije Zijlstra van de afdeling Communicatie en Marketing:

(0528) 29 24 07 
evenementen@tvm.nl