Hoge waardering voor TVM assistance

Leestijd 1 minuten

25 oktober 2018

TVM assistance, de eigen alarmcentrale van TVM verzekeringen, voorziet in een grote behoefte en wordt door klanten zeer goed gewaardeerd. Dat blijkt uit klantonderzoek.

Sinds 1 januari 2018 is de alarmcentrale voor acute hulpverlening bij schade operationeel. Inmiddels zijn 264 vrachtwagen schademeldingen door TVM assistance op een snelle en professionele manier afgehandeld. De klanten waarderen de hulpverlening gemiddeld met een 8,7. Voor zwaar materieel ligt de waardering met een 9,5 zelfs nog hoger. Bij TVM is men content over de zeer positieve reacties vanuit de markt. "Maar we streven uiteraard altijd naar een 10", stelt CEO Arjan Bos.

TVM verzekeringen beschouwt goede en snelle hulpverlening als een van haar kernprocessen en wil op deze manier meerwaarde leveren voor haar klanten.  Bos: "We zorgen ervoor dat de klant altijd en onder alle omstandigheden op ons kan rekenen. Als innovatieve partner is het onze missie om onze klanten te ontzorgen op hun weg naar continuïteit en veiligheid in Europa. Daar is TVM assistance een goed voorbeeld van."

TVM verzekeringen is de eerste verzekeraar in het beroepsgoederenvervoer met een eigen alarmcentrale, gekoppeld aan een netwerk met erkende bergers en andere specialisten.

Dus in geval spoed, bel dan TVM assistance: 0528 29 29 11.