Collectieve zorgverzekering

De TVM collectieve zorgverzekering wordt CZ oranje.

vrijdag 25 november 2016

Een aantal jaren heeft TVM verzekeringen een TVM-groene collectieve zorgverzekering aangeboden die is ondergebracht bij onze samenwerkingspartner zorgverzekeraar CZ. Vanaf 1 januari 2017 wijzigt de naam en kleur van de polis. De TVM-polis wordt een CZ-polis. Verder verandert er niets. TVM intermediair B.V. wordt de tussenpersoon voor deze zorgpolis.

Zorgpas

Alle zorgverzekerden hebben een TVM zorgpas in hun bezit. De TVM zorgpas heeft een geldigheidsduur van vijf jaar. De zorgpas blijft geldig en wordt per expiratiedatum (vervaldatum) vervangen door een CZ zorgpas.

Brengt u ook uw medewerkers op de hoogte?

TVM-relaties met deelnemers aan de collectieve zorgverzekering worden per brief geïnformeerd over de wijziging. Alle verzekerden worden in november geïnformeerd over deze wijziging als ze de nieuwe polis ontvangen. Stelt u uw medewerkers ook alvast op de hoogte?

Meer informatie?

Heeft u vragen over de wijzigingen of over de collectieve zorgverzekering van CZ? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via +31 (0)528 29 22 92 of klantenservice@tvm.nl.