Menu

Corporate brochure

In deze corporate brochure lichten wij u graag toe wat wij voor u kunnen betekenen.

Samen werken, samen meedenken, samen sterker zijn. Samen een team vormen. TVM wil betrokken zijn bij haar relaties. Dat was meer dan 50 jaar geleden bij onze oprichting al heel belangrijk. Betrokken transportondernemers besloten toen tot de oprichting van een eigen onderlinge verzekeraar. Dat was in die tijd hard nodig omdat andere verzekeraars de transportsector links lieten liggen.

Inmiddels is Coöperatie TVM U.A. uitgegroeid tot een internationale transportverzekeraar. Met verzekeringsoplossingen voor transport over de weg, transport over het water en de automotive branche.

We zijn een betrokken transportverzekeraar met coöperatieve grondslag. Dat merkt u in het contact met TVM en de wijze waarop onze medewerkers u van dienst zijn. In een tijd waarin de economie onder druk staat vinden onze leden het prettig dat we een coöperatie zijn, zonder winstoogmerk van aandeelhouders met oog voor ontwikkelingen in de samenleving en bij onze leden.

In deze brochure lichten wij u graag toe wat wij voor u kunnen betekenen. Zowel met goede verzekeringsoplossingen als met diensten die u kunnen ondersteunen in uw bedrijfsvoering en ondernemerschap.

Corporate brochure

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.