Wat is Bumper?

Bumper verzamelt data, analyseert deze en helpt chauffeurs minder schade te rijden. Dit draagt bij aan een lagere schadelast voor transportondernemers en chauffeurs.

Wat is Bumper | tvm verzekeringen

Bumper: Samen maken we Nederland een stukje veiliger

In Bumper kunt u (als transportondernemer) alle schades registreren, hierdoor krijgt u gemakkelijk inzicht waar de gevaarlijke en risicovolle punten zijn voor uw bedrijf/chauffeurs.

Tips, inzichten en advies

Met Bumper melden chauffeurs hun schade met hun smartphone. Vervolgens ontvangt u de meldingen en bepaalt u zelf of de melding ook wordt doorgestuurd naar de verzekeraar. Door alle schades te registreren kan Bumper u tips, inzichten en advies geven om de schade te verminderen. Bovendien kunt u schade melden in zes verschillende talen waardoor de informatie begrijpelijk is voor zowel u als de chauffeurs. Schade voorkomen is beter dan repareren.

Benieuwd wat Bumper voor u kan betekenen? Neem gerust eens een kijkje en ontdek de voordelen voor u. 

Maak kennis met Bumper

Wat kunt u doen in Bumper?

  • Schade melden

Chauffeurs melden hun schade gemakkelijk via hun telefoon. Door deze efficiënte flow hoeft u niet meer te wachten op schadeformulieren, foto’s of schade locaties. 

  • Bumper Schade 

Bumper geeft duidelijke inzichten in al uw geregistreerde schademeldingen. Verder ontvangt u ook tips en advies om schade te verminderen.

Onder de vloot verstaan we zowel de chauffeurs als uw wagenpark. U kunt uw bestand van kentekens en chauffeurs uploaden. Door de kentekens te koppelen aan TVM Verzekeringen hoeft u mutaties niet meer zelf bij te houden. 

De plekken waar vaak schade wordt gereden zijn inzichtelijk gemaakt voor u. Zo kunnen we samen gevaarlijke situaties voorkomen.

Dankzij de data die u invult in Bumper Analyse kunt u uw eigen- en de data van andere (anonieme) gebruikers inzien. Dankzij deze waardevolle bron van informatie kan u uw eigen positie in de deelmarkt evalueren en verbeteren.

Meer weten?

Neem contact op met uw accountmanager/adviseur voor meer informatie.

Of neem contact op met het Bumper team via dit contactformulier; 

Contactaanvraag Bumper team