Preventie

Veel schade is te voorkomen. Wij helpen u graag met de juiste keuzes maken via checklists, een handige preventiewaaier en een advies op maat. Op deze pagina houden wij u op de hoogte met veel meer inzichten, preventietips en adviezen.

Preventie en Risicobeheer

Uurtje voor de zaak: persoonlijk preventieadvies

Wat moet er in uw bedrijf linksom anders en gaat er rechtsom goed? Onze adviseur preventie en risicobeheer gaat graag met u in gesprek. Van manoeuvreertips voor chauffeurs maar ook tips voor de planner om manoeuvreerschades te voorkomen. Samen inventariseren en analyseren we de risico’s in uw bedrijf, brengen deze in kaart en helpen u in het verbeterproces van preventiezaken met doelgerichte oplossingen om schade te beperken. Ook helpen we u om inzicht te krijgen in uw faalkosten. Het adviesgesprek kunnen we online of telefonisch laten plaatsvinden, we kunnen u ook op uw kantoor bezoeken. Wat u het beste uitkomt. 

Maak een afspraak voor een persoonlijk preventieadvies

Goed voorbereid onderweg: vraag de LMRA hier aan

Hoe zorgt u ervoor dat u veilig onderweg gaat? Hiervoor kunt u de overzichtelijke LMRA aanvragen en downloaden. De LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse of Last Minute Risk Analyse) is een hulpmiddel voor de RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie). 

LMRA aanvragen

Een dag op pad met preventie adviseur André Schilder

RTL Transportwereld liep een dagje mee met André Schilder, onze ervaren adviseur Preventie en Risicobeheer. André vertelt met passie over zijn werk. En ook het bewust kiezen van een #appmoment onderweg komt ter sprake. Uitgezonden op 28 maart 2021.

Minder schades
Gezonder werken
Preventie voor weg en water