Nieuws

TVM ondernemersdesk Persoonlijk en direct contact

20 Oct 2021
Gerard Weda startte in 2003 bij TVM als accountmanager Zorg. Sinds 8 jaar is hij gespecialiseerd in schade en transport en werkt hij als accountmanager bij TVM ondernemersdesk. Transportondernemers en eigen rijders kunnen met hun vragen direct bij Gerard terecht. “Of het nu in ’s avonds of in het weekend is, ik probeer klanten altijd zo goed mogelijk verder te helpen.”
Gerard Weda Accountmanager Ondernemersdesk

Uitnodiging webinar TVM en ING

12 Oct 2021
TVM verzekeringen en ING gaan in gesprek over de aanleiding van het rapport en duikt in de belangrijkste conclusies. Daarna gaan we met transportondernemers in gesprek over hun inzichten, verwachtingen en strategische keuzes.

Leden aan het woord: De passie van Iris

4 Oct 2021
In onze serie Passie voor transport delen we verhalen van onze leden. Verhalen uit de praktijk. Eerlijk en authentiek. In deel 4 komt Iris aan het woord. Zij vertelt over haar werk als runner bij Picnic. Bekijk hier haar verhaal.

René de Baat winnaar NK Veiligste Chauffeur van Nederland

27 Sep 2021
Vrachtwagenchauffeur René de Baat uit Klaaswaal is winnaar geworden van het NK Veiligste Chauffeur. Op het TT Circuit in Assen was de 39-jarige Zuid-Hollander zaterdag de sterkste van 25 finalisten. Danny Henskens (Berghem) en Pieter Jacobs (Beuningen) legden beslag op de tweede en de derde plaats.

Chauffeur Remco Kompier wint TVM Award Ridder 2021

16 Sep 2021
Remco Kompier (41) uit Nieuwegein heeft de TVM Award Ridder 2021 gewonnen. De vrachtwagenchauffeur viel deze eer ten beurt vanwege een heldhaftige actie in maart dit jaar op de A28 ter hoogte van Nijkerk. 
Altijd een verzekering op maat met persoonlijk contact
24/7 schade melden
Wekelijks transport nieuws, tips en trucs

Sluit hier uw pleziervaartverzekering

Het pleziervaartseizoen is nu echt begonnen! Ga onbezorgd en verzekerd het water op met de pleziervaartverzekering van TVM. Voor uw sloep, zeilboot, speedboot of motorkruiser. 

Missie & Visie

De gegeven service vanuit TVM is van hoge kwaliteit. Het professionele één op één contact en TVM’s investering in risiciomanagement maakt dat wij met trots meer dan 20 jaar onderdeel uitmaken van de TVM coöperatie.

TVM foundation

TVM is een verzekeraar met een coöperatieve structuur: we bestaan dankzij onze leden. TVM geeft jaarlijks een deel van haar winst aan de stichting; leden en medewerkers kunnen met dit geld hun plannen voor een betere leefomgeving realiseren.