Nieuws

Biljartclub Buitenpost ontvangt bijdrage voor ‘t Krythûs

21 mei 2022
Namens de TVM foundation mocht Joop Atsma de symbolische waardecheque samen met aanvragers Inge en Johannes van der Veen van J. en I. van der Veen Transport overhandigen aan Jan Groeneweg, voorzitter van Biljartclum 55+.

Bijdrage van de TVM foundation voor Het Groene Hart in Zuidwolde

20 mei 2022
De buurt- en speelvereniging wil het gebied graag veranderen in een ontmoetingsplek voor jong en oud. TVM-medewerker Wiebe Feenstra overhandigde samen met Jolanda Metselaar namens de TVM foundation de cheque aan Alwin Kleine, secretaris van de vereniging Het Groene Hart.

Zoektocht naar veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland van start

13 mei 2022
Het NK Veiligste Chauffeur 2022 gaat vandaag officieel van start. Vrachtwagenchauffeurs kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de competitie en meteen online aan de slag gaan. De finale van het NK Veiligste Chauffeur vindt plaats op zaterdag 1 oktober op het TT Circuit in Assen.

Alert: Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland. Blijf op de hoogte!

14 apr 2022
Er geldt kleurcode rood voor Oekraïne en delen van Rusland. Daarnaast worden nieuwe sancties uitgevaardigd voor Rusland wat effect heeft op uw chauffeurs, vervoer en verzekeringen. Blijf hier op de hoogte, deze pagina wordt bijgewerkt zodra er nieuwe vragen opspelen of wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Terugblik ledenbijeenkomst en TVM op Woensdag

14 apr 2022
Op woensdag 13 april vond de ledenbijeenkomst van TVM plaats. Na de Afdelingsvergadering voor leden begon TVM op Woensdag, waar data centraal stond. Heeft u de uitzending gemist? Bekijk hier de compilatie van TVM op Woensdag.
Altijd een verzekering op maat met persoonlijk contact
24/7 schade melden
Wekelijks transport nieuws, tips en trucs

Wij zijn TVM

Opgericht als coöperatie. Voor onze leden, door onze leden.
Wij hebben passie voor Logistiek en Transport, over weg en water.
Samen met onze leden werken we aan een gezonde toekomst van onze sector. Samen zijn wij TVM.

Dit zijn wij. 

TVM foundation

TVM is een verzekeraar met een coöperatieve structuur: we bestaan dankzij onze leden. TVM geeft jaarlijks een deel van haar winst aan de stichting; leden en medewerkers kunnen met dit geld hun plannen voor een betere leefomgeving realiseren.